Hogyan spórolj időt vállalkozásodnak?

Az üzleti élet velejárói a meetingek és a tárgyalások. Ha ügyféllel vagy partnerrel találkozunk, sokszor el kell hagynunk a megszokott munkakörnyezetünket.

Az utazás mindig költséggel jár: idő és pénz egyaránt. A városban nem csak parkolási díjjal kell számolnunk, hanem parkolóhelyet is keresgélnünk kell, ami nem kis stresszel jár. Ha személyesen találkozunk, a téma rövidsége ellenére is hajlamosak vagyunk hosszabban beszélgetni, így az eredetileg rövidnek szánt egyeztetések könnyen elhúzódhatnak.

A megbeszélés összehívása előtt érdemes végiggondolni, mi a célja a megbeszélésnek és mennyi idő szükséges rá feltétlenül. Természetesen vannak a projektnek olyan fázisai, amikor érdemes személyesen találkozni, de legtöbbször célravezetőbb lehet több, kisebb egyeztetés. Egy 20-30 perces megbeszélés telefonon soknak tűnhet, de utazással órákat tölteni sem a legjobb megoldás. Erre a problémára nyújt megoldást a videokonferencia!

Néhány kattintás és már indulhat is a videokonferencia

Havi pár óra parkolás, vagy két-három kávé árából egy-két kattintással megoszthatunk egy linket a partnerünkkel, aki egyszerűen böngészőből be tud csatlakozni a beszélgetésbe. A másik félnek nem kell licenc-szel rendelkeznie, csak fejhallgató és kamera képes számítógépre van szüksége. A videóképet bekapcsolva személyes hangulatú, mégis gyors megbeszélést lehet tartani, igény szerint képernyőt, linkeket megosztva közben.

Több videokonferencia megoldás is létezik a piacon, mi kettő, könnyen használható szolgáltatást emelnénk ki:

 • A G Suite Basic csomaggal elérhető a Google Meet videokonferencia, ami a legegyszerűbben Chrome böngészővel használható és semmit sem kell telepíteni hozzá.
 • A Microsoft Teams a Microsoft üzleti célra elérhető videokonferencia szolgáltatása, amely az O365 Vállalati Alapverzió része. A szolgáltatást használhatjuk böngészőből, de a kényelem érdekében egy applikációt is telepíthetünk.

Ha kíváncsi vagy, hogyan működik a Microsoft videokonferencia szolgáltatása, nézd meg az egyedi animációval készült videónkat!

Növeld a csapatmunka és a megbeszélések hatékonyságát, nézd meg a videokonferencia szolgáltatásokat tartalmazó ajánlatainkat!

Szerző:
Katona Tamás -Telekom Digitális Transzformációs szakértőjeMondd el véleményedet a cikkről

Mondd el véleményedet a cikkről, hogy minél jobb tartalmat tudjunk írni számodra!

Átlag értékelés 3 / 5. Összes értékelés: 2

Legyél te az első, aki értékeli a cikket!

Termékajánló

 • O365 Vallalati Alap Verzio
  O365
  Az Office 365 számtalan lehetőségeket biztosít a tartalmak létrehozására és megosztására, bármilyen eszközről is van szó.
  Megnézem

Oszd meg a cikket!

  Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Hírek, események, új termékek és még sok más vár rád hírlevelünkön!


  Kijelentem, hogy elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatot.

  Termékajánló

  • O365 Vallalati Alap Verzio
   O365
   Az Office 365 számtalan lehetőségeket biztosít a tartalmak létrehozására és megosztására, bármilyen eszközről is van szó.
   Megnézem

  Ha szeretnél ehhez hasonló tartalmakról értesítést kapni, akkor
  regisztrálj a hírlevelünkre!

   Hírek, események, új termékek és még sok más vár rád hírlevelünkön!


   Kijelentem, hogy elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatot.