Impresszum

A honlap fenntartója:

T-Systems Magyarország Zrt.
Cégjegyzékszám: CG 01-10-044852
Adószám: 12928099-2-44
Telefon: 36-1-470 6400 
Telefax: +36 1 265-8544
Internet: www.t-systems.hu
Levélcím: 1276 Budapest Pf. 1400
Székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.

Elérhetőség:

Levélcím: 1541 Budapest
Telefon: + 36 1 458 0000 (H-P, 8-17h), + 36 1 458 7000 (H-P, 8-17h)
Telefax: + 36 1 458 7176, + 36 1 458 7177
Internet: www.telekom.hu

Szerverüzemeltetés és fejlesztés: T-Systems Magyarország Zrt.

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a T-Systems Magyarország Zrt. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A T-Systems Magyarország Zrt. tájékoztat, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is
jelenti:

T-Systems Magyarország Zrt. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a T-Systems Magyarország Zrt. jogosult.

A T-Systems Magyarország Zrt. logó és a T-Systems Magyarország Zrt. terméknevek, illetve az egyéb honlapon található márkanevek a T-Systems Magyarország Zrt. kereskedelmi védjegyei.

A T-Systems Magyarország Zrt. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A T-Systems Magyarország Zrt. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A T-Systems Magyarország Zrt. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a T-Systems Magyarország Zrt. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a T-Systems Magyarország Zrt. semmilyen természet felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A T-Systems Magyarország Zrt.fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A T-Systems Magyarország Zrt. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a T-Systems Magyarország Zrt. kifejezetten kizárja.

A T-Systems Magyarország Zrt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a T-Systems Magyarország Zrt. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A T-Systems Magyarország Zrt. továbbá kizár minden felelősséget az Online Tudakozóban megjelenő mobiltelefonszámokért, illetve azoknak a tulajdonos nyilatkozata ellenére történő megjelenítéséért, tekintettel arra, hogy a T-Systems Magyarország Zrt. a mobiltelefonszámokat tartalmazó adatbázist a mobilszolgáltatóktól kapja, és annak megfelelőségét ellenőrizni nem tudja.