Tartsd kéznél a dokumentumaidat – a felhőben!

Olvasási idő 2 perc
Felhő dokumentumok

Magáncélra ma már szinte mindenki használ valamilyen felhőszolgáltatást és általában semmi kifogásunk az ellen, hogy személyes fotókat, dokumentumokat a felhőben tároljunk. Miért ne tennénk meg ugyanezt a céges dokumentumokkal is, ha azzal időt és energiát spórolunk meg?

Megesett már veled, hogy hazacipelted a céges laptopot, mert dolgozni kellett még valamilyen dokumentumon? Vagy hogy pont azt a pendrive-ot nem találtad meg, amelyen a korábbi prezentációk voltak? Dolgoztál már órákat egy ajánlaton, csak hogy később kiderüljön, nem a legfrissebb verziót vetted elő?

Mindez elkerülhető, ha céges dokumentumaidat a felhőben tárolod. Ha Microsoft Office 356-öt használsz, ahogy azt nagyon sokan teszik, az ideális választás a csomagban elérhető OneDrive for Business alkalmazás. Milyen előnyöket kínál neked a OneDrive?

Kényelem: dokumentumaidat pofonegyszerűen feltöltheted a OneDriver tárba, ahol ugyanúgy mappákba és almappákba rendezheted őket, mint ahogy a számítógépeden tennéd. A különbség annyi, hogy a feltöltött dokumentumok minden eszközödön szinkronizálódnak, így könnyen eléred és akár szerkesztheted is azokat tableten vagy okostelefonon. Az Office 365-ben dolgozva a módosítások automatikusan mentődnek a tárolt fájlon.

Sokoldalúság: a OneDrive több mint 300 fájlformátumot támogat, ezek a tárhelyen belül könnyen megtekinthetők, megnyithatók.

Csoportmunka: nem szükséges végre össze-vissza küldözgetni e-mailben egy dokumentumot, ha azt többeknek is látniuk, módosítaniuk vagy jóváhagyniuk kell. A kiválasztott dokumentumot vagy akár mappát néhány kattintással megoszthatod kollégáiddal, esetleg külső partnerekkel is, hogy aztán szükség esetén akár egyszerre is dolgozhassatok rajta. Nem kell a verziókövetéssel bajlódni, a OneDrive-on mindig a legfrissebb változat jelenik meg, miközben bármikor vissza lehet térni egy korábbi verzióra is.

Biztonság: az alapbeállítások szerint a saját fiókodhoz tartozó OneDrive tárhelyen lévő dokumentumokhoz csak te férhetsz hozzá. Azokat csak akkor látják mások, ha megosztod velük őket. Beállíthatod a jogosultság szintjét (csak megtekintés vagy szerkesztés is) és időtartamát, de a megosztás bárikor vissza is vonható. A Microsoft felhője pedig gondoskodik arról, hogy dokumentumaid ne vesszenek el vagy ne essenek egy hackertámadás áldozatává.

Mondd el véleményedet a cikkről

Mondd el véleményedet a cikkről, hogy minél jobb tartalmat tudjunk írni számodra!

Átlag értékelés 3 / 5. Összes értékelés: 2

Legyél te az első, aki értékeli a cikket!

Termékajánló

 • O365 Vallalati Alap Verzio
  O365
  Használatával dokumentumok egyidőben történő szerkesztésére, megosztására és tárolása mellett online konferenciák megtartására is lehetőséget kap.
  Megnézem

Oszd meg a cikket!

  Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Hírek, események, új termékek és még sok más vár rád hírlevelünkön!


  Kijelentem, hogy elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatot.

  Termékajánló

  • O365 Vallalati Alap Verzio
   O365
   Használatával dokumentumok egyidőben történő szerkesztésére, megosztására és tárolása mellett online konferenciák megtartására is lehetőséget kap.
   Megnézem

  Ha szeretnél ehhez hasonló tartalmakról értesítést kapni, akkor
  regisztrálj a hírlevelünkre!

   Hírek, események, új termékek és még sok más vár rád hírlevelünkön!


   Kijelentem, hogy elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatot.