Így csatlakozz a Hello Biznisz Klub vállalkozói közösségéhez!

Olvasási idő 4 perc
Telekom Hello Biznisz Klub

Itt az ideje, hogy végre elismerjük a vállalkozók kemény munkáját! Ismerd meg a Telekom Hello Biznisz Klubot, ahol nemcsak céged elérhetőségeit és tevékenységét mutathatod be, hanem azt is, ami mögötte van: a sikereket, buktatókat, és legfőképpen azt, hogy mire vagy büszke – hiszen minden vállalkozás egy történet.

Regisztrálj, és állítsd össze vállalkozói profilodat kérdéseink segítségével! Így más vállalkozók is ihletet meríthetnek a sztoridból, és leendő ügyfeleid is jobban megismerhetnek a profilodon keresztül.

Mi a Telekom Hello Biznisz Klub?

Egy eszköz, amivel új megjelenésekhez juthatsz.

A Telekom Hello Biznisz Klub felületén bemutathatod vállalkozásodat, tevékenységedet, céged sztoriját a potenciális ügyfeleknek és partnereknek. A Klub felületén felületén kívül is adunk segítséget ahhoz, hogy megmutasd magad és a munkád. Regisztráció után oldalunkon egy egyszerű tervezőben pár kattintással elkészítheted online névjegykártyádat, amelyet utána saját felületeiden is megoszthatsz. Hogy további megjelenést biztosítsunk a tettre kész vállalkozásoknak, a Telekom lehetőséget ad az online felületein való megjelenésre is a Hello Biznisz Klub tagjainak. Ráadásul ha regisztrációkor jelzed részvételi szándékod, akkor akár te is szerepelhetsz a Telekom nemsokára induló online kampányában. További részleteket az online kampányhoz kapcsolódó Felhasználási Feltételekben olvashatsz.

Videónkban Janata Kriszta kisvállalati marketing tanácsadó röviden összefoglalta, miért érdemes csatlakoznod a Klubhoz!

Így regisztrálj néhány lépésben a Telekom Hello Biznisz Klubba!

Az alábbiakban egy kis segítséget szeretnénk adni a minél zökkenőmentesebb regisztráció érdekében.

A regisztrációhoz a vállalkozásod adataira lesz szükség, valamint néhány egyszerű kérdés megválaszolásával teheted cégedet még láthatóbbá. Segítségképp, nézd meg a videónkat vagy olvasd el a lépésről lépésre útmutatónkat!

A klub honlapját a klub.hellobiznisz.hu oldalon lehet elérni; itt működik a kereső és a jobb felső sarokban itt található a regisztrációs felületre mutató gomb is.

01 Nyitóképernyő

Ide kattintva elsőként a felhasználói fiókodat hozhatod létre: ehhez csak egy létező e-mailcímet, egy jelszót, valamint a nevedet kell megadni. (Később akár az e-mailt, akár a jelszót megváltoztathatod.)

02 Regisztráció

Ha beikszelted, hogy elfogadod a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi tájékoztatót, már regisztrálhatsz is. Ahogy az online szolgáltatásoknál lenni szokott, a megadott e-mail címre kapsz egy levelet, benne egy linkkel: arra kattintva véglegesítheted a regisztrációdat.

A következő lépések során már vállalkozásodat regisztrálhatod, illetve mutathatod be. Elsőként az alapadatokat kell megadni: vállalkozás neve, létszáma, iparága, címe, adószáma – utóbbira azért van szükség, hogy csak valós vállalkozások kerülhessenek be az adatbázisba.

03 Vállalkozás Alapadatai

Az iparágat legördülő menüből választhatod ki; a 21 iparág között minden megtalálható a szépségipartól az energiáig. A következő oldalon adhatod meg elérhetőségeidet, mint a telefonszám, a vállalkozás Facebook-oldala vagy egyéb linkjei.

A következő képernyőn szükséged lesz céged logójára (már ha van), illetve egy fekvő képre saját magadról.

04 Vállalkozás Logo

Utóbbit érdemes előre elkészíteni, mert csak fekvő formátumú (lehetőleg 4:3 képarányú) és minimum 800 pixel magas fotót tölthetsz fel, viszont addig nem mehetsz tovább, amíg ezt meg nem tetted. Itt írhatod le azt is röviden (60 karakterben), hogy mivel foglalkozik a vállalkozásod, és mesélhetsz egy kicsit részletesebben (minimum 200, maximum 3000 karakterben) a cégről. Ez utóbbi két elem is kötelező, hiszen ez alapján találhatnak majd meg téged és vállalkozásodat a potenciális érdeklődők – vagyis megint csak ajánlatos valami előre elkészített szöveggel készülnöd.

A következő lépésekben további információkat oszthatsz meg az érdeklődőkkel magadról és a vállalkozásodról (ezek már nem kötelező, de azért ajánlott információk).

05 Milyen Termékekkel Foglalkozol 1
06 Miért Lettél Vállalkozó
07 Miért Vagy Büszke

Mesélhetünk arról, miért lettünk vállalkozók, milyen termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozunk, mire vagy büszke vállalkozóként és miért vagy büszke a vállalkozásodra, illetve elmondhatod, hogyan segítik a digitális eszközök a céged működését. (Ne aggódj, itt semmi nincs kőbe vésve, az információkat a profilodban a későbbiekben bármikor átszerkesztheted.)

Ezzel gyakorlatilag készen is vagy. A folyamat végén a rendszer a feltöltött fotód (vagy egy másik kiválasztott fénykép) és az elérhetőségeid alapján automatikusan elkészíti az online névjegykártyádat az általad kiválasztott méretben, hogy utána szabadon felhasználhasd. Innentől kezdve teljes jogú tagja vagy a Telekom Hello Biznisz Klubnak, élvezed annak előnyeit, megkeresheted azokat, akik hasonló gondokkal küszködnek vagy éppen már megoldották azokat, partnerekre, beszállítókra, vevőkre lelhetsz a formálódó közösségben.

Mondd el véleményedet a cikkről

Mondd el véleményedet a cikkről, hogy minél jobb tartalmat tudjunk írni számodra!

Átlag értékelés 4 / 5. Összes értékelés: 5

Legyél te az első, aki értékeli a cikket!

Oszd meg a cikket!

    Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Hírek, események, új termékek és még sok más vár rád hírlevelünkön!


    Kijelentem, hogy elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatot.

    Ha szeretnél ehhez hasonló tartalmakról értesítést kapni, akkor
    regisztrálj a hírlevelünkre!

      Hírek, események, új termékek és még sok más vár rád hírlevelünkön!


      Kijelentem, hogy elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatot.