Milyen digitális fejlesztés jönne jól a vállalkozásodban?

Olvasási idő 3 perc
Telekom B2b Discovery Hb Hero 0312 3

Ha vállalkozóként bármit kívánhatnál egy digitális varázslótól, mi lenne az? Lovász László és a Telekom ezt kérdezte a magyar vállalkozóktól. Hallgasd meg, milyenek lennének Attila szerint a jövő szelektív okoskukái, vagy hogy Tímea milyen digitális megoldással dobná fel a vintage ruhaboltját!

Milyen fejlesztést tervezel a közeljövőben?

  • Szikszai Tamás (Sziki-Car): Ami a legújabb kor problémája, hogy az autógyárak védik a saját szoftvereiket és így nagyon nehezen tudunk olyan szoftverhez jutni, amivel az autók hibakódolvasóját ki tudjuk olvasni.
  • Ferenczi Attila Maxim (Recobin): Tervezzük majd a későbbiekben okos szelektív kukák bevezetését, ami üzenettel visszaszól, ha megfelelő szelektív hulladékot dobtak be a kukába. 
  • Ormós Gabriella (Jenői pékség): Most lesz weboldalam. Már van egy olyan színes portfólióm, amit fel kell tegyek egy helyre és azt szeretném megmutatni a világnak. 
  • Szabó Tímea (Royal Vintage Budapest): Van olyan terv, hogy az egész készletet feltöltenénk egy felületre, és akár egy fotelből lapozgatva, de itt az üzletben, át tudnák nézni, hogy milyen készlet van a boltban. 
  • Bodnár Balázs (Bodnár Méhészet): Egy olyan alkalmazás jó lenne, amivel egyszerűen tudom követni, hogy ki, mit rendelt és azonnal el is tudnám küldeni azt.
  • Bori Bianka (BORIBIANKA): Ha érkezik egy webshopos rendelés, akkor az elindít egy futárszolgálati rendelést és rögtön kiállítja a számlát. Ezek mind csak percek, de a hónap végén órákat jelentenek.

Összegyűjtöttünk 5 cikket, amelyekben olyan online tippeket, megoldásokat találsz, amivel akár 24 óra alatt digitalizálhatod vállalkozásodat. Próbáld ki őket!

Facebook, Google, Instagram, YouTube? Melyiken érdemes hirdetni?

Olyan sok online hirdetési felület van, hogy a vállalkozásoknak nehéz eldönteni, melyiket válasszák. Így jobbára félinformációk, szokások, városi legendák, vagy éppen az egyes hirdetési rendszerek – sokszor részrehajló – javaslatai alapján döntenek.

Hb Kepek Cikk Hirdetes

Így hozz létre ütős honlapot! 5+1 ingyenes megoldás

A legkisebb vállalkozásnak is szüksége van az online jelenlétre, sok cég azonban nem engedheti meg magának, hogy százezreket költsön egy saját weboldal fejlesztésére. Számukra tökéletes megoldást jelenthetnek azok az ingyenes lehetőségek, melyek programozói tudás nélkül segítenek az egyszerű, ám funkcionális és esztétikus honlap létrehozásában.

Hb Kepek Cikk Weboldal 5

Így terelj több vásárlót a webshopodba

Elkészültél a webshopoddal, és izgatottan várod, hogy megérkezzen az első megrendelés. De bármit is csinálsz, az csak várat magára. Mi lehet a probléma? A legtöbb esetben ennek oka az induló webshopokra jellemző alacsony forgalom. Azaz nincs elég látogatód a weboldaladon ahhoz, hogy valaki rendeljen is tőled.

Hb Kepek Cikk Webshop

Könnyíts a cégeden: MS Office sablonok az üzleti terv mintán túl

Ismerd meg az MS Office sablonjait, amiket a céged az üzleti tervezés során felhasználhat: az üzleti terv mintától egészen a költségvetés sablonokig a legfontosabbak.

Időmenedzsment a cégben: appok, amiket érdemes bevetned vezetőként

Szeretnél eredményesebb munkát elérni, ehhez pedig néhány időmenedzsment tippre van szükséged? Bemutatunk néhány alkalmazást, melyekkel növelheted a céged hatékonyságát. Próbáld ki őket!

A vállalkozásodnál mi a következő digitális lépés? Oszd meg velünk az oldal alján!

Ha még nem láttad a videósorozat mindhárom részét, nézd meg őket!

Úristen, mire vállalkoztam? #1 Erre büszkék a magyar vállalkozók

Úristen, mire vállalkoztam? #2 Ezzel szívnak a digitális térben a magyar vállalkozók

Mondd el véleményedet a cikkről

Mondd el véleményedet a cikkről, hogy minél jobb tartalmat tudjunk írni számodra!

Írd le, mi meghallgatjuk!

Címkék

Oszd meg a cikket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírek, események, új termékek és még sok más vár rád hírlevelünkön!