Neked is okoztak már nehéz perceket a digitális eszközök?

Olvasási idő 3 perc
Telekom B2b Discovery Hb Hero 0312 2

Mi az a digitális feladat, amit a hátad közepére sem kívánsz? Lovász László és a Telekom erről faggatta a magyar vállalkozókat. Hallgasd meg az őszinte válaszokat például a pékséget alapító Gabriellától, vagy az ötvösként dolgozó Biankától!

Milyen digitális kihívásokkal küzdöttél már meg?  

  • Bodnár Balázs (Bodnár Méhészet): A weboldal frissítése a legnagyobb probléma, ha nem mozog az oldal, hátra kerülünk a keresési listában és akkor már nem találnak meg.
  • Bori Bianka (BORIBIANKA): Egyszerűen nem jöttem rá, hogyan tudok exportálni egy excelt, amit utána vissza tudok tölteni a weboldalra, napokig szenvedtem vele, mire sikerült.
  • Ferenczi Attila Maxim (Recobin): Fejlesztettünk egy saját szoftvert, mert olyan információ is kering az éterben, ami esetenként üzleti titok.
  • Ormós Gabriella (Jenői pékség): Háromszor kell nekifutnom, hogy elindítsak egy elektronikus számlázást vagy egy online jelentkezési platformot.
  • Szabó Tímea (Royal Vintage Budapest): Óriási készlettel dolgozunk, ezért nem szeretnénk egyelőre a webshopot, mert nem győznénk. 
  • Szikszai Tamás (Sziki-Car): Folyamatosan tanulok és próbálom követni az újdonságokat, de már nem megy.

Tedd meg az első lépéseket!

Olvasd el, milyen egyszerű módszerekkel léphetsz egyről a kettőre vállalkozásod digitalizálása terén! 

Így fog jobban pörögni az üzlet!

Az online platformok, a közösségi média megjelenése soha nem látott lehetőségeket adott a legkisebb vállalkozások kezébe is az ügyfelek megszerzésére és a velük való kapcsolattartásra – a vásárló tényleg csak egy kattintás távolságra van.

Kkv 011 Cikk Marketing Auto

6+1 alkalmazás, amivel megkönnyítheted a céges adminisztrációt

Olyan megoldásokat mutatunk be, amelyekkel megkönnyíthető és felgyorsítható a menedzserek egyik legjobban utált feladata: a kötelező céges adminisztráció.

Hb Cikk Kepek Business App

7 tipp, hogy kevesebb időt tölts a levelezéssel!

Egy vállalkozó naponta órákat tölt el e-mailjeinek feldolgozásával, a levelek elolvasásával, megválaszolásával, a régebbi információk kikutatásával. Pedig lehet ezt hatékonyabban is csinálni – csak ki kell használni a levelezőprogram nem is olyan rejtett képességeit, funkcióit.

Kkv 011 1080x610 20200110 01

14 üzleti app, amit minden KKV vezetőnek ismernie kell

Hatékony kommunikáció? Projektek kézbentartása? Ügyfélkezelés? Csoportmunka? Egészen biztosan találunk olyan egyszerre webes és mobil alkalmazást, amely egyszerű és legfőképpen olcsó megoldást kínál vállalkozásunk munkaszervezési gondjaira.

Kkv 011 Cikk Applikáció

Ideje lépni: élet a papírtömbös számlázás után

Manapság az okostelefonok korában sok vállalkozó akkor is a felhőben tartja az adatait, ha ennek nincs is tudatában, és majdnem mindenre van már egy – vagy több – app. Miért pont a kézi számlakiállításhoz ragaszkodunk ennyire mikor a jó öreg számlatömbnél vannak már sokkal kényelmesebb és gyorsabb megoldások?

Kkv 011 1080x610 2

Te milyen digitális kihívással találtad szembe magad? Oszd meg velünk az oldal alján!

Nézd meg a következő videónkat, amiben a vállalkozók megosztják, milyen digitális fejlesztéseket terveznek a közeljövőben!

Mondd el véleményedet a cikkről

Mondd el véleményedet a cikkről, hogy minél jobb tartalmat tudjunk írni számodra!

Írd le, mi meghallgatjuk!

Címkék

Oszd meg a cikket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírek, események, új termékek és még sok más vár rád hírlevelünkön!