Kísérletezz a mesterséges intelligenciával, és készíts a vállalkozásodnak rádióreklámot!

Olvasási idő 4 perc
Ai Dani Hb Főoldal 1080x610 Ures

A pályázat lezárult, köszönjük a jelentkezéseket! 

Készíts vállalkozásodnak rádióreklámot az AI segítségével 2023. szeptember 15. és 25. között, és ha Telekomos vállalkozó vagy, pályázz a lenti űrlap kitöltésével, hogy reklámod megjelenhessen az egyik legnagyobb országos rádióban.

Hogy készül el a hirdetésed?

A mesterséges intelligenciával és velünk, a Telekommal! Próbáld ki az AI-t, kísérletezz vele, és kérd, hogy utasításaid alapján készítsen el egy szöveget. Neki gyorsan megy majd, de azért nézd át, hisz a vállalkozásodat Te ismered a legjobban. Ha elégedett vagy, töltsd ki űrlapunkat, küldd el a szöveget, mi pedig elkészítjük reklámodat, amihez mi is a mesterséges intelligenciát hívjuk segítségül, hisz a reklámod egy tapasztalt színész, a Telekom reklámok narrátorának “AI-hangján” szólal majd meg.

Mit kell tenned, ha szeretnél egy rádióreklámot – együtt, velünk?

1. Menj fel egy szövegalkotó AI oldalra!

Menj fel egy szövegalkotó AI oldalára, mint pl. ChatGPT vagy pl. Bing Chat , és regisztrálj ingyenesen a kért adatokkal (előfizetés nem szükséges).
Az így megnyíló chat-ablakban már adhatod is a feladatokat az AI-nak, méghozzá magyarul.

2. Kísérletezz az AI-jal, adj neki feladatot!

Mivel most egy kb. 15-20 másodperces rádióreklám szövegét íratod meg a mesterséges intelligenciával, ezért egy 180-200 karakteres szöveget kérj tőle, amiben szerepelnek a vállalkozásod alapadatai (név, cím, weboldalad címe, tevékenységi kör, miben vagy jó stb.). Ezeket természetesen neked kell megadnod.

Wolf Gábor például így utasítaná az AI-t a feladatra:
Egy reklámügynökség szövegírója vagy. Írd meg egy rádióhirdetés szövegét, amely a cégünk legújabb termékét, egy környezetbarát légkondit reklámoz, amelyhez most szeptember végéig ajándékba adunk egy sapka-sál-kesztyű szettet. Írd meg ehhez egy 30mp-es rádióhirdetés szövegét.”

3. Finomhangold a reklámod!

Kísérletezz bátran, változtass az instrukciókon, hogy az AI a lehető legjobb szöveget írja meg neked. Ha kell, javíts még egy-két apróságot a szövegen, hisz Te ismered leginkább a vállalkozásod.

4. Küldd el nekünk a szöveget!

Küldd el nekünk a szöveget az alábbi linken található űrlapon keresztül. A pályázatodat 2023. szeptemeber 15. és 2023. szeptember 25. között van lehetőséged benyújtani.

Ám nemcsak Te, hanem mi is kísérletezünk az AI-jal: az Általad, AI segítségével megírt szöveget legeneráljuk a narrátorunk hangjával feltanított generatív AI modellel,  vagyis mi is az AI segítségével készítjük el a rádióban leadható vállalkozó hirdetéseket. Ehhez válaszolj néhány kérdésre az űrlap kitöltésével, majd töltsd fel a szöveget.  

A hirdetés tartalmáért Te felelsz, így fontos, hogy a rádióreklám-szövegedben ne legyenek nem odaillő, például trágár, sértő stb. kifejezések, tartalmak. Mi a szövegnek csak a stílusán csiszolunk majd, tartalmilag nem nyúlunk bele és a pályázati szabályzatban foglalt feltételeknek nem megfelelő pályázatot kizárjuk. A szabályzatban minden további infót részletesen megtalálsz.

Figyelj arra továbbá, hogy az általad készített reklám minden szempontból megfeleljen a hatályos jogszabályi követelményeknek.

5. Figyeld üzeneteidet!

Ha minden rendben a hirdetéseddel, megfelelsz a pályázati feltételeknek és  kiválasztott pályázó között vagy, akkor sms-ben vagy e-mailben megírjuk neked, hogy hirdetésed mikor és melyik rádió adásába kerül be.

Miért jó ez neked?

Elkötelezettek vagyunk, hogy segítsük a vállalkozások fejlődését és digitális előrelépését, ezért a mesterséges intelligencia segítségével elkészült reklámod az ország egyik legnagyobb rádióján kerülhet adásba. A nyertes vállalkozóknak átadjuk a Telekom lefoglalt reklámhelyeit, és közben minél több vállalkozó számára szeretnénk megmutatni, miben segíthet a digitalizáció. Például egy rádióhirdetés elkészítésében is.

Mi is az a mesterséges intelligencia vagy más néven „AI”?

A technológia ma már eljutott oda, hogy beérkezett információk alapján bizonyos fokú önállóságra is képes, tud például érvelni, tervezni, vagy akár szöveget alkotni.

Ezt hívjuk mesterséges intelligenciának, angolul „artificial intelligence”-nek, rövidítve AI-nak (ejtsd: „éáj”).

A legkönnyebben használható AI alkalmazási mód a beszélgetésre megtanított chat AI, mint a chatGPT vagy Bing Chat, ahol egy csetablakon keresztül például feladatokat adhatunk a mesterséges intelligenciának.

Ha többet szeretnél megtudni az AI-ról, kattints ide!

Hallgasd meg, hogyan hangozhat majd reklámod: ITT

Ha további kérdésed van, keresd AI szakértőnket a Telekom Hello Biznisz Facebook csoportjában!   

Mondd el véleményedet a cikkről

Mondd el véleményedet a cikkről, hogy minél jobb tartalmat tudjunk írni számodra!

Átlag értékelés 3 / 5. Összes értékelés: 7

Legyél te az első, aki értékeli a cikket!

Címkék

Oszd meg a cikket!

  Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Hírek, események, új termékek és még sok más vár rád hírlevelünkön!


  Kijelentem, hogy elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatot.

  Ha szeretnél ehhez hasonló tartalmakról értesítést kapni, akkor
  regisztrálj a hírlevelünkre!

   Hírek, események, új termékek és még sok más vár rád hírlevelünkön!


   Kijelentem, hogy elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatot.