Cápák között 9. adás összefoglalója

Olvasási idő 3 perc
Cápák között 9. rész

Újabb Cápatámadás! A Cápák között kilencedik adásában volt, aki használt autóban, volt, aki használt sörösdobozban utazott, és megtudhattuk azt is, hogy fest egy hatékony edzés és egy cápa a vásznon.

Hasta la vista, Baby

Kollár István, a Hungary’s Got Talent magyar terminátora, használt autókkal tért vissza közénk. A Wooww Cars ügyfelei otthonuk kényelméből válogathatnak európai autók közül, majd megkapják a számukra szimpatikus jármű teljes költségének kiszámítását, az esetleges hitellehetőségekkel együtt. Ezután profi szakemberek bevizsgálják, és három héten belül házhoz is szállítják a kiválasztott kocsit. Így ingyenes regisztráció útján bárki autókereskedővé válhat az oldalon keresztül.

Istvánnak 30 millió forintos bevétele volt fél év alatt, most 88 millió forintos tőkére lenne szüksége, melyért cserébe 10%-os üzletrészt adna.

A Cápák szerint ilyen fokú túlárazásnál esélye sincs támogatókat szerezni. Így a Cápák „hasta la vistát” mondtak Istvánnak.

160525070

Alubaba és az öt Cápa

Szőke Tibor használt sörösdobozban utazik. A használt dobozok 40%-a szelektív hulladékba, 60%-a vegyes szemétbe kerül, ahol 200 év alatt bomlik le. Az Alubaba olyan technológiát fejlesztett ki, amely kereskedelmi méretben teszi lehetővé a dobozok újrahasznosítását. A tető eltávolítása és a doboz fertőtlenítése után így azok ismét felhasználhatókká válnak. Azonban az aludoboz előállítási költsége magasabb, mintha új flakont vennének.

Növekedni szeretnének, melyet 50 millió forintból tudnának megvalósítani. Ezért cserébe 10%-ot adnának az üzletrészből.

A Cápák úgy érezték, Tibor többet rabolna tőlük, mint Alibaba a 40 rablójával együtt, így az Alubaba befektetők nélkül maradt.

133849870

Gyúrjunk…

Koller Tamás és Tóth Máté Bence egy olyan edzőplatformmal érkezett a Cápák elé, mely az egyszerűen elsajátítható, szabályos edzést tanítja meg. A Connect Fitness közösségivé teszi az egészséges életmódot. Fő fókuszuk a hatékony, szabályos, rendszerben történő edzés, melynek első pillére a felhasználóknak, második pillére az edzőknek szól, akik saját applikációt, weboldalt és marketingrendszert kapnak tőlük.

20 millió forintért cserébe 10%-os részesedést adnának. 3000 felhasználót szeretnének szerezni egy éven belül a világ minden tájáról.

A Cápák a jelenlegi állapotában nem találták támogatásra alkalmasnak a vállalkozást, így azt kérték, hogy akkor jelentkezzenek újra, amikor már sikerült ügyfeleket toborozniuk.

113807450

Nem az ördögöt festi a falra

Németh Emese festőművész egy művészettel kapcsolatos lehetőséget hozott a Cápáknak. Meska két évvel ezelőtt nyitotta meg első kiállítását, amellyel elkezdődött a festményei eladása.  Dizájntermékeiből és műalkotásaiból 3,5 millió forintos tiszta profitot ért el. Célja saját galériájának megnyitása. Ehhez 6 millió forintra lenne szüksége, melyért cserébe 20%-os részesedést adna. Képeit 500 000 forintos kezdő áron lehet megvásárolni, de belsőépítészettel is kiegészítette tevékenységét.

Tomán Szabina 3 millió forintot ajánlott 20%-os részesedésért cserébe, Balogh Levente pedig annyira szerette volna megszerezni Meska cápás festményét, hogy ő is beszállt 6 millió forinttal, 40%-ért cserébe. A végső megállapodásban mindkét Cápa 3-3 millió forintért 20-20%-os üzletrészt kapott. A képet pedig Balogh Péter vásárolta meg az újdonsült csapattól 500 000 forintért.

175425920

A hétfői adásban egy vállalkozás talált befektetőre, Németh Emese, Meska.

Jövő hétfőn ismét vérszagra gyűlnek a Cápák, ne maradjatok le róla!

Mondd el véleményedet a cikkről

Mondd el véleményedet a cikkről, hogy minél jobb tartalmat tudjunk írni számodra!

Írd le, mi meghallgatjuk!

Címkék

Oszd meg a cikket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírek, események, új termékek és még sok más vár rád hírlevelünkön!