Billzone: megéri online számlázásra váltani?

Felejtsd el a számlatömböt, meg a folyton lefagyó számlázó programot. Lépj be a 21. századba az e-számlázással.

A kkv konferencia szünetében – ahol éppen befejezted az előadásodat – megkérdezi a szervező, hogy elhoztad-e a számlát. Ekkor eszedbe jut, hogy a számlatömböt már megint az irodában hagytad. Szabadkozol, hogy hétfőn az első dolgod lesz megírni, feladni. Erre a szervező csodálkozva kérdez vissza, hogy még kézzel írt számlatömböt használsz? Ők már régen átalltak az online számlázásra, azóta néhány kattintással állítják ki a számlákat, irodán kívül is. Tényleg itt az ideje váltanod, a kézzel írt számla nem a legprofibb megoldás. 

A számlatömb állandó cipelése (és irodában, vagy otthon felejtése), a kézzel írt, nem mindig olvasható, vagy hibás összeg, az elmosódó pecsét nem igazán felhasználóbarát megoldások. Sőt, a cégimázsnak sem tesznek jót a 21. században. És akkor még nem beszéltünk a logisztikáról: borítékolni, személyesen elvinni, vagy postán sorban állni, az egész egy nagy macera.

De ha már váltasz, nagyon nem mindegy milyen program mellett teszed le a voksodat. A szintén kisvállalkozó barátom meséli, hogy a számítógépre telepített programja kéthetente lefagy. Ilyenkor aztán telefonálgat a programozó alvállalkozónak, aki pár nap múlva meg is jelenik nála. És – jó esetben – megjavítja a programot, rosszabb esetben – ez sem ritka- napokig ül a problémán.

Nem újdonság, hogy a nagyvállalati szektorban már mindenki e-számlát használ. Ezért furcsán is néznek, amikor beérkezik egy kézzel írt számla. 

Szóval, a mai világban, amikor már lassan minden eszközünk – a telefonunk, a note book-unk, a lakásunk világítása, a TV, nem beszélve az autónkról – okos, nem engedhető meg, hogy vállalkozásunk kulcseleme, a számlázás megragadjon a 20. században. Nincs mese, be kell szállni a 21. századba, az elektronikus számlázás révén is.

Vagyis elfelejthetjük a – bizony nem ritkán problémás, le-lefagyó, korlátozott kapacitású, sok tárhelyet elhasználó – számlázó programot. Csakúgy, mint a még macerásabb számlatömböt, ami az imázsunknak sem használ.

Ha rákeresünk a neten, beszélünk szakértőkkel, vagy hasonló cipőben járó kisvállalkozó barátainkkal, az online számlázás rengeteg előnyéről hallunk. A Google az e-számlázás, elektronikus számlázás, online számlázás kulcsszavakra 1 másodperc alatt 3-3,5 millió találatot dob ki. 

De mi is az online számlázás maga?  

A telepítés nélküli online számlázó programmal korlátlan mennyiségben készíthető e-számla, csakúgy, mint papír alapú. Interneten keresztül bárhonnan, bármikor elérhető.

És: az online programok közül kétségkívül a Billzone az egyik legjobb megoldás. 

A Billzone-hoz bárki egyszerűen hozzáférhet: nem kell más, csak aktív internetkapcsolat (ez kinek nincs manapság?), és az alapcégadatok megadása.  Vagyis a váltás a lehető legegyszerűbb: beviszed vállalkozásod cégadatait, az ügyféladatokat (mindegyiket csak egyszer kell!) és azonnal indulhat is az elektronikus számlázás.

Nap mint nap tapasztaljuk, hogy a legmodernebb eszközök, megoldások sokszor a legegyszerűbbek is egyben. Semmilyen programot nem kell a gépre telepíteni, vírusvédővel ellátni vagy helyet csinálni neki a memóriában. Az online számlázás bármikor, bárhol (otthon, irodában, konferencián, nyaralás közben a tóparton) használható. 

Todorov Ráhel, a KYAT Group office managere a kollégáival 1 éve használja a Billzone programot. Előtte több hasonlót is kipróbáltak, ez vált be nekik.

„Nagyon profi az ügyfélszolgálatuk, mindenre rugalmasan – és ami nekünk nagyon fontos – gyorsan reagálnak.  A blogjukon minden lényeges információt összeszedtek, logikusan, felhasználóbarát módon, így nem kell minden kérdéssel hozzájuk fordulni. Nagyon pozitív számunkra, hogy a cégünknek külön számlaképet is fejlesztettek, nem csak egy „panel” ügyfél vagyunk. Ez az emberi, ügyfélbarát hozzáállás sokat számít nekünk.

Miért válaszd a Billzone-t?

A vállalkozásod menetében számtalan előnye van a számlázó programnak. Nem kell utánanézned, mert automatikusan frissül, az EU jogban sem kell elmélyedned, hiszen mindig megfelel a hatályos EU és magyar jogszabályoknak. Többnyelvű felületben használhatod, akár devizában is tudsz számlázni.

NAV kompatibilis és a kötelező adatszolgáltatást automatikus elvégzi, sőt könyvelőprogramokkal is össze lehet kötni. 

A kiküldött számlákat akár 10 évig tárolja. Így eltüntethetők az irodai papírhegyek, ami a környezetvédelemben sem mindegy. Az elektronikus számlázással a hibaelhárítás online és prompt megtörténik. Csakúgy, mint a karbantartás.

Nézd meg, melyik csomag lenne a legideálisabb vállalkozásod számára.

Ha még több információra vagy kíváncsi: www.billzone.eu.

Mondd el véleményedet a cikkről

Mondd el véleményedet a cikkről, hogy minél jobb tartalmat tudjunk írni számodra!

Átlag értékelés 5 / 5. Összes értékelés: 5

Legyél te az első, aki értékeli a cikket!

Termékajánló

 • Billzone
  Billzone
  Bárhonnan, bármikor elérhető interneten keresztül, költséghatékony és környezetbarát.
  Megnézem

Oszd meg a cikket!

  Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Hírek, események, új termékek és még sok más vár rád hírlevelünkön!


  Kijelentem, hogy elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatot.

  Termékajánló

  • Billzone
   Billzone
   Bárhonnan, bármikor elérhető interneten keresztül, költséghatékony és környezetbarát.
   Megnézem

  Ha szeretnél ehhez hasonló tartalmakról értesítést kapni, akkor
  regisztrálj a hírlevelünkre!

   Hírek, események, új termékek és még sok más vár rád hírlevelünkön!


   Kijelentem, hogy elfogadom az Adatvédelmi Szabályzatot.